Löysin tänään uutisista  semmoisen taulukkoon .  Koristelin sitä vähään synkemmäksi . Musta taulukko ... paha taulukko!!!

Jätän sen tänne itteleni- että muistan tilanteen tänään, se muuttuu joka päivä  ja toivotavasti parempaan suuntaan niin me toivottaan kaikki ..  

  Tuliko se virus todella meille Suomeen Italiasta ja  turisteistä joka  tulivat sieltä. tai kuka  se oli se ensimmäinen  tyyppi ...  Sitä me emme saa tietä vissi  ikinään ja ei  se enää mitään auttaa.   

 

0_5b68d_fccf5f04_L.jpg

Yhteensä Suomessa on todettu tällä hetkellä 700 koronavirustapausta. Yksi potilaista on kuollut koronaviruksen vuoksi. MTV Uutiset kertoo tilanteen sairaanhoitopiireittäin. 

Onko se todellakin totta   että vaan 1 , saammeko ikinä tietoa siitä mitä on todella  uskottavaa tilanne ?  . Minä istun kotona .... ei käy ulkona en tiiä onko siellä edes ihmisiä tai ei. Toivottan teille   kaikkea hyvää !!! Olkaamme terveitä 


Koronaviruksesta kerrottiin Uutisissa ensimmäistä kertaa tammikuun alussa. Uutisessa kerrottiin, että lähes 60 ihmistä on sairastunut Kiinan Wuhanissa toistaiseksi tunnistamattomaan virustautiin ja että viruksen pelätään leviävän maailmalle. Neljä päivää myöhemmin uutisoitu ensimmäisestä mysteeriviruksen vaatimasta kuolonuhrista .Osa sairastuneista on kriittisessä tilassa, mutta kuolemantapauksia ei toistaiseksi ole sattunut. Kaikkia potilaita hoidetaan karanteenissa.Taudin oireena ovat muun muassa hengitysvaikeudet ja kuume.

Mystinen virus ei ole sarsia

Taudin oirekuva on samankaltainen kuin sarsissa. Tutkijat ovat kiistäneet, että nyt tehty löydös olisi sarsia aiheuttava koronavirus. Sars levisi Aasiasta 2000-luvun alussa ympäri maailmaa 37 eri maahan. Yhteensä 774 ihmistä eri maista kuoli sarsiin aikavälillä marraskuusta 2002 heinäkuuhun 2003.

Tartunnan epäillään tulleen eläimiltä

Viruksen uskotaan lähteneen liikkeelle paikallisesta ostoskeskuksesta, jossa myytiin merenelävien lisäksi muun muassa lintuja, kaneja ja käärmeitä. Virusta on havaittu ostoskeskuksen työntekijöillä. Ostoskeskus on ollut suljettuna tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen ja siellä suoritetaan laaja des

Tutkijat ovat huomauttaneet, että monet virukset voivat tarttua eläimistä ihmisiin.– Mikäli se tarttuu vain eläimistä ihmisiin, sen ei pitäisi enää levitä ihmisten keskuudessa nyt kun markkina-alue on suljettu, sanoo professori Leo Poon Hongkongin yliopistosta.

Hänen mukaansa ei kuitenkaan voida sulkea pois mahdollisuutta, että virus leviäisi myös ihmisestä toiseen.Viruksen pelätään leviävän matkustelukauden alkaessa

Nyt löydetyn viruksen pelätään aiheuttavan laajan epidemian, sillä kiinalaisten uudenvuoden juhla koittaa pian. Se merkitsee vilkasta matkusteluaikaa Kiinassa, jossa satojen miljoonien lomailijoiden odotetaan ahtautuvan juniin ja busseihin. Lisäksi miljoonien odotetaan matkustavan ulkomaille.