blogini oli" kadoksissa " koko viikon aikana , eli  minä ei pääsenyt oman blogini ja se oli   niin  stressavaa.  lähetin palautelomakkeita vaikka kuinka paljon mutta vastausta ei tullut . Yritin muuttaa salasanani ja siltikin ei onnistunud  . 

Nyt vihdoin  yritin päästää sisään vanhalla tunnuksella ja se  äkkiä vahingossa onnistuikin   ...  tää on kauhea  kun sun monen vuoden työ menee  pIELeen 

 Mutta uusi vuosi 2021 on mennyt käyntiin  ihan  hyviin. 

Terveydentilanne on  niin  kun on . Ei mitään kiitettävää mutta ei ole myös  muita kipuja kun selässä  , nilkassa. joskus munuaisissa ja joskus olkapäässä .

Viime vuoden lopussa kävin hammaslääkärissa  poistamassa  hammastani ja nyt on aukko kasvanut kiinni mutta jotakin terävä sielä on  mitä ei näe kun on niin hankalassa paikassa-   ehkä on se hammaspalanen jäänyt sinne ... täytyy mennää tarkistamaan ... muttei halua mennä samaan lääkärin kun se oli niin tylsä ihminen.  Ei puhunut, eikä rauhoittanut potilasta eli minua ..  Olin koko tunnin siellä poistamassa sitä hammasta , oli  vaativa hammas 

    Joulukorttejä tuli  yhteensä 27 kappaletta, mitä on oikein paljon ja enemmän  kun viimme vuonna , Tänään  11 , tammikuuta tuli ehkä viimeinen  joulukortti , Posti ei ole enää entinen  nopea toimittamaan tervehdyksiä  mutta hyvä näi että kuitenkin tuli . 

 Olen halunut kysyä miten saa poistettua ne kauheat  kasino pelimainokset tästä otsikkotilasta .. on niin inhottavia että  tulee aina paha mieli jos näen niitä siellä vilkkumassa . Jos te tiedätte niin kirjoitakaa minulle  .Kiitos etukäteen ..