Tänään keitin juureskeitto ja kun oli valmis menin parvekkeelle istumaan ja hengitin raikasta  ilmaa. Oli kuuma hellaan vieressä . Nyt oli hyvää Mutta minä hämmästyin kuinka oli hiljaista ..  Niin hiljaista että teki mieli huutaa että missä kaikki ovat? . Istui ja kuuntelin hiljaisuutta mitä  lähes satuu korviin... Talossa ei ääntäkään ... onko naapurit elossa???    Pihassa ei ole  mitään elämä?  Autotiellä ei yhtikään autoa ... Ei edes kuuluu kaupunkin ääniä eikä Helsinki Tampere  kolmostielt' mitään ääntä??? Missä kaikki ovat ?  

Istuin ja jatkoin  hiljaisuuden kuuntelu , pikkuhilja huomasin  ühden pikkuisen linnun marjapensaiden alla  puuhailemassa , en tiiä mitä hän siellä teki , mutta hän liikkui  .....  

Seuraavaksi  näin auton  liikkuvan ohi toisen talon takona ... nimenomaan näin - ei kuullut mootori ääntä edes ...  Ei ole kuuro , mutta hän liikkui ihan äänettömästi - ehkä olikin sähköauto?    Seuraavaks huomasin kauempana  miehen kärryjen kanssa   puutarhassa jotakin puuhailemassa...

  Lapset tulit pyörällä mäkeä alas  ja  kuulin niiten ääntä ja siis kuulin jopa linnun laulavan ..  Rupesin viheltää hänen kanssa - Mieheni oli  huumorintajuinen ja sanoi että "meidän peipponen laulaa  "

Nauroin , oli hyvää mieli  että elämä on ... 

Parikümppinen nainen taistelee elämästä  Keski Suomen keskussairaalassa , Vointia hänelle ja  tsemppiä  , parane pian ,  Kaikille   terveydenhuolon henkilökunnalle tuhannet kiitokset . Niillä on nyt vaikea  .