Vielä on yksi päivä ja vuosi vaihtuu.

 Odotan seuraavalta vuodelta pikkuisen enemmän. Haluan  edelleen laihtua pikkuhiljaa ja pysyvästi ja aloittaa uudestaan uimahallin  harrastuksen. On se niin hyvää, kun saa liikuntaa. Ja lihakset saavat  kuormitusta ei vaan pyllylihakset- kun istuu vaan nojatuolissa ja katsoo telkkaria.  Toivottavasti se onnistuu. Haluan siistiä parvekkeeni ja kesällä taas istuttaa paljon kukkia.

Haluan tavata ystäviäni ja käydä teatterissa ja elokuvissa vähittäin pari kertaa. 

 Seuraavalla vuodella täytän jo 60 vuottaa ja kun onnistuu, menisin juhlimman Viroon, kun siellä kaikki mun lapsuuden ystävät ja sukulaiset ovat .Silloin kun täytin 50 juhlin myös siellä yhdessä 25 ihmisen kanssa kotikaupunkissa Viljandissa . .  Oli edullista ja tosi kivaa ja muistan sen vielä nytkin, kun se olisi ollut eilen .

 Haluan tavata lapselastani ja lapsiani ja haluaisin että äitini olisi vielä semmoisessa kunnossa että saamme jutella päevittäin skypessä . Hän ei enää  haluaa matkustaa ja minäkin ei pystyy, mutta tavataan joka päivä Skypessä kuitenkin ...

Haluan että kaikki mun sukulaiset ja tutut pysyivät terveenä ja iloisena .  Että kaikki pulmat järjestyy ja että kaikille olis kiva vuosi- se seuraava Apina vuosi ...

Kohta kun aloitatte rakettien paukuttamisen - miettikaa pieniä eläimiä ja jättäkää raketit ostamatta - jää pois paljon stressiä eläimiltä ... tämä on tosiaan rahaa tuhlamista ja polttamista .. kukaan ei iloitse tästä   ja  uusi vuosi tulee paukkumattakin .