Kaikkea on ihmiskunta keksinyt miljoonien vuosien aikana mutta sitä ei osata vieläkin keksiä miten ihmiset ei lihoisi tai ettei yhtään lihavaa ihmistä olisi olemassa.  Niin että saa vaikka rokotuksen läskin vasteen.  Eli piikin että rasvasoluja ei kasvaa

 Tai jo heti puuttua lapsesta asti ongelmaan ja opetella  lapsille se ruokatottumus ja  kun lapsi on lihavaa pistetäisi vanhemmat vankilaan  sen takia ettei lapsi itse  pystyy kaupasta käydä hakemassa epätervallista . Siis vankilaan tai johonkin luennoille ja opetettäis jo vanhemmillekin 

Eli kaikki ruokatottumukset saamme lapsena..  Läski lapsesta tule aina läski aikuinen ja sairas  ja onneton kun   on  iäkkäänä sairaampi kun toiset  Juu – nuorempana ei huoma että on  raskasta se läskielämää mutta just 50 jälkeen ne  jalkakivut ja muut alkaa

 

 Kävin 11 p kesäkuuta terveyskeskuksessa ja oli huono yllätys, kun paino oli taas noussut. Tämä ikuinen vaivaa ja mun elämäni pilaaja se painohallinta on.

Olen niin onneton ihminen, että miksi minulle on annettu semmoinen maha että se ei ikinä saa täysi ja ruokahalu on aivan mieletön vaikka minä en ole nälkäinen mutta kun elimistö ja ajatukset on koko aikaa ruuassa kiinni..

 

. Itken aina kun katson telkkarissa sitä ohjelma jossa 320 kg painavia ihmisiä näytettään ja vannon ettei ikinä syö mitään enää mutta pari tunnin kuluessa on taas ajatukset jääkaapilla...   KIROILEN mutta syön edelleen telkkarin edessä, vaikka terveydenhoitajalla puhuttiin, etten saisi syödä telkkarin edessä.  Olen yrittänyt syödä keittiössä, mutta siellä se ruoka ei maistu.

  Tiedän tasan tarkkaan millainen on terveellinen ruokavalio mutta olen niin tyhmä eikä saa oteltua niskasta kiinni. No nyt oli semmoinen asia, että kirjoitin oikein kunnolla Facebookki ja tuli tosi yli 200 kommentti ja neuvoja oli laidasta laitaan. terveellisiä vinkkejä, ravintolisää tarjousta (maksaa pikkuinen purkki 127 € .  Itse mietin ettei heti rupea rahaa tuhlaamaan.   Otan itse niskastani kiinni ja teen jotakin pientä itse ensisijaisesti siis myöhemmin lisäksi tabletteja kun tarvetta on.  . ja niin olleen olen saanut kaksi päivä pudotettua 3 kg...  ei halua mitään diettiä vaan teen oikein pikkuisia askeleitä  kun se suuri riehuminen ja itsensä kiduttaminen on paskasta ja ei autta mitään vaan just niin hidasti ettei ovela elimistö huomakaan ja ei rupea varastoimaan jokaista suupala kun huoma että syön vähemmän … HUhh onpas se tosi raskasta ..

 

Ensimmäinen askel oli että kävelin rappuset ylös ja alas pari kertaa ja mittailin sekunninkellolla aikaa , eilen  ja tänään olikin hieno yllätys, kun sama matka-  mutta miinus 20 sekuntia .. eli nopeammin  kävelin sama matkan kun eilen ... Se oli hyvä uutinen.

 

Samoin olen makeansyönti vähentänyt-sillä tavalla että tiedän että kaapissa on jäätelöä, mutta EN OTA  eikä syö sitä eikä heitä roskikseen kun haluan  olla vastuullinen ja  tahdonvoima harjoitan samalla . 

Ja siis on minulla siinnä pöydällä neljä suklaakonfettiä -mies toi sunnuntaina  minulle... mutta ne on täällä ja ei ole niitä syönyt vaikka näen ..

Täytyy jotakin olemaan immuunia niille ja oppia katsoa ohi karkkijen...  

Illaks valmistuin niin, että leikkasin kurkkuja porkkana lautaselle ja pakastimessa oli vielä karviaisia ja vadelmia ja ananaspaloja ja napostelin niitä sitten illalla, eikä ollut kova nälkää, eikä miettinyt ruokaa  erityisen paljon ..

Yöllä nukuin hyvin ja heräsin virkeänä.  saa nähdä mitä tapahtuu  tulevaisuudessa

20180626_182341.jpg

20180626_182156.jpg20180626_182124.jpgFB_IMG_1529863606364.jpgSininen ja valkoinen . taivas on niin ihana