0a2cf49f9610f40eb6f5dabed3a6801d-normal.

 Yöllä näin unta että minulta leikattin pois  " makkaraa" Elikä se mitä roikkuu mahan päällä . Operaatio oli aika nopea ja ei sattunut yhtään. Makkaraani rasva heitettiin  isoon ämpäriin ja vietiin pois johonkin.   Katselin itsestäni peilista kylkiasenossa- voi hitsi kun kaunis , kävelin kepeästi eikä ollut raskasta oloa  ja mietin, että se "makkararengas "  tulee nopeasti  takaisin kun ei lopettaa  syömistäni  . Tai ei syö tervellisia asioita.   Herättuani  oli makkaraa tallessa, ikävä kyllä mutta totta .

 Elikä kun päätin että syön tämän vuoden aikanaa parsaa (lue edellinen  juttu)  siis  parsakaalin seikkailut ei päättynyt eilisen illan aikana, kun mieheni meni toista kertaa kauppaan minule hakemaan parsakaalia ( ensimmäisella kerralla hän toi parsakaalin sijasta Pepperoni  säilykke purkin )

Kun hän oli tullut kotiin hän välitti ovelta  hirmuisa tietoa että - unohti parsakaalini autoon ... eikä  tänään enää viitsikin hakea sitä sieltä.

Minä: "Tuotko joskus  huomenna "

Mieheni :"Ok.  Saa nähdä!  "

Saa nähdä- milloin täman vuoden aikana ehkä minulle tuodaan parsakaalia ! Kun unessakin näen laihdutus kauhoelokuvia"" .

Luin  suomalaistutkimusta jossa annettaan tieto että suomalaiset syö vuodessa puoli kiloa  per naama parsakaalia .

Onko se todella niin paha ?  Minä aion sitä syödä  raakana .

  Ja  sim salabimm - mieheni meni käymään kioskille ja samalla heittii minulle parvekeelle parsakaalin .

002-normal.jpg

001-normal.jpg