Istun penkillä Kauppakeskus City marketin edessä.  Meidän perhemme isäntä meni kauppaan, minä odotin ja katselin maisemia, ihmisiä, autoja ja napostelin ostamani mansikoita.  Ja sitten huomasin auton joka ei millään päässyt parkkiruutuun, perutti edes ja ajoi takasi, autoja tuli joka suunasta koko ajan edestä- takana ja vanhempi mieshenkilö ei pystynyt löytämään se oikea linja millä pääsisi paikalle kahden auton väliin. Yksi niistä oli meidän auto..

  Meni hänellä tosi pitkään mutta kuitenkin pääsi parkkiruutuun.

Sit se tuli autosta ulos ja otti ostoskärryt ja käveli meidän autosta ohi kauppaan päin.  Sit hän pysähtyi ja jäi katselemaan meidän auton takamusta.

Minua niin ihmetytti.  Ajatuksissa pyörii että hän näki tutun auton kai?

 Sit hän otti valokuvakamera ja rupesi valokuvamaan, sen aikana tuli mun mieheni kaupasta ja jäi seisomaan hänen vierellä. Ajattelin että hän kysyy että mitäs kiinnostavaa on meidän autossa? Muttei miehenikin ei sanonut mitään ja meni autolle. Minä vaan istun penkillä ja katsoin tilannetta.

Herra x jatkoi  matka kaupan päin,  mutta seisahti vielä katselemaan ja silloin minullekin välähti että voisin minäkin hänet valokuvata … ja otin nopeasti kamera laukustani ja tein kuvan, mutta oli kaukana kuitenkin.

Mieheni käynnisti auto ja tuli  mut penkiltä hakemaan.

Kysyin häneltä että mitä se hänen mielestäs  oli ?

 Ei hän hoksannut mitään.

 Silloin minulle välähti että Herrä X oli parkinnut autonsa liian lähelle meidän autoa ja varmasti pelkäsi, että raavimme ehkä hänen auton kylkeä tai jotakin vastaava. ja sen takia otti meidän numero ylös …

Oli oikein kiva jännä tilanne …

2016-07-19%2017.24.06.jpg

 

herr%C3%A4%20x.jpg  

siellä se nenä kaivelen katselee.. voi  kun ei hoksanut ennemmin valokuvata .