2.jpg

Poikani perheineen oli taas käymässä ennen joulua meillä . Olipas meillä taas meteli. Lapsen naurua ja  juoksemista oli tupa täynnä ... Ei ole pitkään  aikaan ololut semmoista rasitusta korvilleni , mutta se rasitus oli sitä väärtti . Olen onnellinen kun sitä metelia katson ja kuuntelen . Muuten meillä on ihan hiljaista , koko talo on hiljainen .. Täytyyki pyytä anteeks jos  joku naapuri tulee vastaan ennen seuraava vuotta . kun niitä ei näkee eikä kuulee.

Nonii  ja poikani sai tehtävä otta  kuusiverho alas ja laiton taakse hakaneulalla valot loistamaan .. Jehhuuu onpas nyt ihana

 Minija yritäs tehä minut kauniimmaksi takaapäi --- hiukseni on kasvanut oikein paljon ja  suoristi niitä mun kiharoita ja tunnin päästä olin taas kiharroissa kuten aina ... oma kihara on aika tukevaa. 

20161.jpg

 

2016.jpg 

Joo, tiedän että suomessä ei ole  tapaana 60 v mummoa pitää pitkiä hiuksia - tämä  tarkoitaa että olet tyhmä - niin meille puhuttiin kielikursilla kun muuttin suomeen v 2000 . Onko se ihan totta ? .Minä tykkään kyllä pitää  omia hiuksia pitkäänä ja mies tykkää myös .. kun on sanonu ettei  leikkaisi pois ...   No olkoon nyt vielä pitkät kun ei halua mennää  leikkamaan. Tä 20161126_215515.jpg

 täällä ruotsin snäkkäjä , meilläpäi ei semmoisia syötä  vaan silloin kun  "ruotsalaiset" tulee elikä pojan perhe tykkää iltapalaks semmoista snäkkäritarjoilua..

20161127_130659.jpg

ja silloin alkoi se metelöiminen ja paini ...  olipas sitä  kiva seurata ----isän ja pojan   puuhailua ...

 Ihana kun lapset tulee kylään .