Meilläkin on nyt talossa elämää ja vilinaa oikeastaan kolinaa.  Yläkerta muutti äiti kahden pojan kanssa ja heti  oli koko talo täynnää tärinää ja maanjäristystä.

Lapset heittelevat kaikkea mita jaksaa ja jooksee ja huutaa kovalla äänellä.

 Seurailin heitä  parvekkeni ove takaa, miten he juoksivatmeidän pihassa ja kasvimaalla pennkien välissä, kepit kädessänsä ja heiluttelitja huitoivat  kaikkea mahdollista . Siiten löysivät vesitynnyri -kasteluvettä pidettin siellä kesäisin.-  Kaatoivat tynnyri ja vanhempi ryömis sisään ja nuorempi yritti nostaa koko tynnyriä üles, ei jaksannut,  sen jälkeen vetivat ylös meidän lintupuun meidän parvekken alta .

Menin   parvekkelleni ja sanoin, että pane heti  takasin se puu ja vanhempi totteli- nuorempi huusi minulle :"Mitä sinu nimi on?

Eilen kun luin kirja kuluu ylhäälta kauhea pamaus - ja taas talo tärisi .  Päivällä on vanhempi koulussa ja nuorempi lastentarhassa .

Miten se äiti kyllä jaksaa ? 

Itse jaksan sen takia että olen ollut 27 vuotta töissä lastentarhassa  ja tiedän mitä se on . mutta  lastentarhassa on helpompi -siellä lapsia kasvatetaan näin ettei olis kaosta ...

Onneks kello 21 on kaikki  hiljaista . Onneks .

 

Nimet%C3%B6n-normal.jpg