20170120_120027.jpg

20170120_120033.jpg

Missä asennossa sinä nukut?

Englantilaiset tutkijat UK Sleep Assesment and Advisory Servicessä ovat tutkineet tarkasti erilaisten nukkumisasentojen yhteyttä erilaisiin persoonallisuuksiimme liittyvissä asioissa – ja se mitä he löysivät, on yksinkertaisesti uskomatonta.

1. Sikiöasento

Jos nukut normaalisti sikiöasennossa, et ole yksin. Tämä oli yleisin nukkuma-asento tutkimukseen osallistuneen 1000 ihmisen keskuudessa. Nukutko sinäkin näin? Silloin olet tutkimuksen mukaan kova ulkokuoreltasi, mutta sisältäsi kuitenkin herkkä.

Sinulla on suuri tarve tuntea olosi suojelluksi ja turvalliseksi. Nukut tässä asennossa, sillä yrität suojella itseäsi ongelmiltasi ja huoliltasi. Tässä asennossa nukkuvat ovat usein myös ujoja tavatessaan ihmisiä ensi kertaa, mutta rentoutuvat myöhemmin nopeasti.

2. Kyljelläsi – ”tukki”:

Jos olet yksi niistä, jotka eivät voi nukkua ilman, että makaavat kyljellään, kenties jalka taiteltuna, mutta kätesi sivuilla – olet rauhallinen ja rento ihminen. Et ota turhia huolia asioista, etkä juurikaan huoli tulevaisuudesta. Heräät usein aamuisin hymyissä suin huolimatta siitä, millainen sää ulkona on.

Sinun on myös helppoa sopeutua muutoksiin elämässäsi. Sinun on helppo tutustua uusiin ihmisiin, mutta tämä voidaan nähdä myös sinisilmäisyytenä.

3. Kyljelläsi – molemmat kädet ojennettuina:

Jos nukut kyljelläsi kädet ojennettuina, sinun kerrotaan olevan avoin ja helposti lähestyttävä. Samalla omaat kuitenkin epäilyttävämmän ja kyynisen puolen.

Näin nukkuvien ihmisten on vaikea tehdä päätöksiä, mutta kun he kerran jotain päättävät, on heidän mieltään vaikea enää kääntää. Toisin sanoen olet hyvin itsepäinen.

4. Sotilas:

Nukutko kuten sotilas, siis selälläsi kädet siististi sivuillasi suorina? Silloin olet luultavasti henkilö, joka on hiljainen ja varautunut. Tiedät mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja tiedät myös, kuinka pääset sinne. Tällaiset ihmiset ovat usein tiukkoja ja vaativia itseään sekä muita kohtaan. Varoitus; Heillä on myös tapana kuorsata…

5. Meritähti:

Nukut selälläsi pitäen molempia käsiäsi ylhäällä tyynysi ympärillä. Olet positiivinen ihminen, joka on mahtava ystävä, sillä olet valmis kuuntelemaan muita ja antamaan ohjeita. Kun kyse on jostain, mitä haluat, olet valmis taistelemaan sen puolesta tiukasti. Et kuitenkaan pidä huomion keskipisteenä olemisesta.

6. Vapaapudotus:

Jos nukut mahallasi kädet tyynyllä, kenties jopa jalka koukussa, niin olet arvaamaton persoona. Sinua kiehtovat seikkailut ja elämykset. Mielialasi voi heilahdella vauhdilla laidasta laitaan, jolloin muiden voi olla vaikeaa pysyä perässäsi.

Olet herkkä kritiikille sekä tiukoille kohtaamisille toisten kanssa. Sinun on vaikeaa tehdä päätöksiä, etkä aina osaa saattaa aloittamiasi asioita loppuun asti.

 

kukka