Tämä jääkaappi pakastin mitä meille viime viikolla tuotiin,  alan jo tottumaan siihen kaapiin , edelleen harmittaa  minua ehkä se  että se pakkasen osa on neljä tosi iso laatokkoa  ja sitä en tervitsee,  mutta  jos nyt tää on--- ehkä siis on aihetta se laitta täynnä tavaraa, mitä kuuluu laittaa pakkaseen .

Kuinka kaua te olette pitänyt  pakasessa esim kala?  liha , pyörykköitä?   leivoksia ? marjoja ?  .. Marjat kyllä kestää talven yli, mutta tänä vuonna on minulla pakkasessa omenapakettejä    kuorittuja ja leikattuja pieniksi palasiksi kiisseli   varteen ..  Ei ole mustikkoita eikä mansikkoita, eikä mitään muutaakaan   semmoinen tänään vuonna . Olis tiennyt kaapin vaihdosta  olinsin ostanut . mutta kun ei ollut hyviä marjoja tämä vuonna . ja ei käynyt myös torilla katsomassakaan . 

 Vanha kaapi on vieläkin meillä kun siellä on vielä semmoista tavaraa mitä en halua laittaa ulos eikä mahtuu sinne pieneen kaappiin    ja kun saa sen tyhjäks siis vietään pois . Kyllä se pikkuhilja tyhjenee. 

Kynttilöitä ollaan jo ostettu ja ahkerasti parvekkeella   polttanut  niitä tuikkuja . Aamulla heti viiden aikana jo sytyttään  jos meen  wessa ja illalla  heti jos hämärtyy . Nyt on jo montaa päivää lentänyt paljon lintuja parveekkeelle,  en ole vielä hoksanut, mitä ne sieltä on löytänyt syötäväksi , Joku vuosi takas   ne  löysivät mun pelottimeen ja  noukkivat sieltä päästä   karvoja ... ehkä pesänsä varteen ... täytyy katsoa huomenna tarkaan ...  mitä ne siellä puuhailee . 

    Silloin kuj tuotiin uusi jääkaapi siis purkasin sen ja otit talteen pahvit ja se valkoinen styroksin osa

styrox.jpg

ja nyt   askartelin niistä tauluja eli  kuvat olivat tilattu Wishistä  ja nyt oli  materialia, että saisin niistä värkättä taulut  valmiiks ja ne on semmoiset .

Että se kuva olis paksumpi siis  laitoin ensiksi taulu vasten styroksia ja siis pahvi  ja siis nitojalla kiinni    eli 5 taulua ja ne oli  niin kun kuvassa . Ja siis  jos olen  ne laittanut seinalle siis teen kuva  .  Mun mielestäni turha   ostos ja  olis ollut vaan  tavallinen taulu  ja sillä siisti . 

seinapilt.jpg