Suomalaismies ampui virolaisen puolisonsa Länsiterminaalissa

TÄÄLLÄ

Nainen  on tutustunut mieheen. Rakastuu . Mies pyytä hänet vaimokseen ja rakastunut nainen  muuttaa Suomeen, vaikka ei tunne  miestä niin hyvin kun pitäis,  elämä tuntuu  alussa kaunilta ja nainen nautii hyvästä elämästä Suomessa  .

Kaikki on OK.

Pikkuhilja  näyttä mies todellista luonetta,tulee ilmi että mies ei ole se joka oli silloin kun he tutustuivat . Selviä että hän on väkivaltainen ja maniakaalinen .

Nainen on pettynyt,  yrittä pärjätä, muttei pärjääkään. Viimeisessä tipassa halua  mennä

/pakea vaikka takaisiin Eestiin,  vaikka mies uhkailee. Nainen toivoo ,että sitä ei kuitenkin  tapahtuu, mutta se tapahtui. Uhkailu sai todeksi .

Kuinka monta maahanmuuttaja  naista päättyy täällä väkivallan uhreiksi ? 

(Tosiaan niitä on paljon suomalasnaisten joukossakin joka tuntee väkivaltaa täällä ) 

Olen itsekin kokenut täällä  väkivalta, mutta  päätin heti katkasta tämmoisen ja menin seuraavana  päivänä asuntotoimistoon ja kirjoitin hakemuksen, että haluan vuokrata asuno väkivallan  estämisen vuoksi.  Viikon päästä olin pääsenyt väkivaltaisesta  miehesta ...minulle  vuokrattiin kaksio ja olin onnellinen , työharjoittelun aikana löysin sopiva mieheni itselleeni joka kanssa ollaan avioliitossa jo 10 vuotta ,,,  

Muuttiin Suomeen myös tuntematta ihmista kunnolla ja kaikki meni tosi nopeasti ja olin avioliitossa ennen, kun "heräsin unesta" .....  ja silloin hän sanoi minulle että TEAT´TERI  LOPPU NYT - ELIKÄ EIHÄN  ENÄÄ VIITSINUTKAAN TEESKENELLÄ HYVÄ  IHMISTA .

Sanoisin, että hän oli viimeinen paskiainen ja väkivaltainen kun halus  semmoinen olla, mutta osasi hyvin myös teeskennellä. Mutta olkoon siunattu se paha mies sen takia, että hän toi minut kumminkin tänne .. vaikka oli kaikki ihan perseesta (anteeks) hänen kanssa... olen kiitollinen hänelle


Helsingin Länsisatamassa sattui lauantaina iltapäivällä vakava ampumavälikohtaus, jossa kuoli kaksi ihmistä.

Tutkinnanjohtaja  J R   mukaan ampuja oli suomalainen vuonna 1960 syntynyt mies, ja uhri virolainen, vuonna 1967 syntynyt nainen.

Kyseessä oli pariskunta, jonka välit olivat viime aikoina kiristyneet. Mies oli poliisin tietojen mukaan uhkaillut naista. Lauantaina naisen oli tarkoitus mennä laivalla Tallinnaan.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun mies saapui paikalle yllättäen ja ampui naista terminaalin edustalla kello yhden aikaan. Paikalla oli myös naisen aikuinen poika, jolta poliisi sai myöhemmin tiedot tapahtumien taustoista.

Poliisipartion tultua paikalle ampuja ei suostunut luovuttamaan asettaan, vaan uhkasi sillä poliiseja. Poliisit ampuivat miestä, joka haavottui reiteen.

Pian tämän jälkeen mies ampui vielä itse itseään. Mies kuoli itse aiheuttamaansa vammaan sairaalassa.

Sekä mies että nainen vietiin sairaalaan, mutta poliisi vahvisti kahden aikaan iltapäivällä molempien kuolleen.

Tutkinnanjohtaja Rautaheimon mukaan surmansa saaneella miehellä ei ollut aiempaa rikostaustaa.

Länsiterminaalin työntekijän mukaan ampuminen tapahtui satama-alueen lyhytaikaisella parkkipaikalla, jossa oli tapahtumahetkellä vähän ihmisiä.

leslienielsen580-normal.jpg

 

6f38a4a0ed5a.gif