Suomi-boxin sisälsi yhteensä 7 tuotetta ja kiitoksen pitkäaikaistilaajille. Tuotteista 3 oli täysikokoista ja loput näytteitä. Pitkäaikaistilaajien lahja oli minikokoinen, eli isompi, kuin näyte. Boxi on ihan ok, mutta olisin kaivannut Lumenea. Sen puuttuminen sisällöstä loistaa. Väkisinkin tuli mieleeni että onko Lumene jättäytynyt pois, koska aika kovaan ääneen somessa valitettiin ”ainaista Lumenea”? Noh, ei ollut Lumenea. MSCHIC oli todella kiva juttu boxin sisällössä ja tässä boxissa on kyllä brändivaihteluakin. Omiksi suosikeikseni nostan Elivon ja MSCHICin. Boxin arvoa hieman kyseenalaistan tällä kertaa. Sen arvo ei taida tällä kertaa ylittää täysimääräistä boxin hintaa. Tämä on ehkä sellainen seikka, joka varmasti tuottaa pettymystä tilaajissa. Mutta en siitä sen enempiä ala huutelemaan, kun en voi tietää onko mahdollisesti tapahtunut jotain? Joku brändi jäänyt pois viime hetkillä tuotannollisten ongelmien vuoksi tmv. Toinen mistä vähän kritisoin on se, että primerituubissa oli oikeasti niin vähän tuotetta. Takatarrassa lukee 11 g, mutta tuubissani ei varmaan ole 3 grammaakaan tuotetta. Sitä on niin vähän, että kaikki massa on tuubin reunoilla ohuena kerroksena.  Tämä artikkeli luin . tämmoisesta blogista .....http://glitz8glam.bellablogit.fi/2016/07/heinakuun-2016-livbox-suomi-box/

Tänään aamulla tuikin vastaus sähköpostiini , se on täällä

Anteeksi

 

Heinäkuun boksista tuli monelle paha mieli. Ja aivan syystä. Ensimmäiset palautteet näin eilen, kuin sain viestejä puolityhjästä tuubista. Tarkistin muutamat toimistolla olevat boksit ja punnitsin tuubit. Puntari näytti 5-6 grammaa, kun tuubin koko oli 11 grammaa.

 

Vastasin niin moneen viestiin, kuin ehdin päivän aikana ja lähdin iltasella kotiin. Ihmettelin vielä illalla miten näin voi käydä. MSCHIC:illä oli eräs leidi yksin pakannut tuubit käsin ja tuntui erittäin oudolta, että meikinpohjustusvoide oli pakattu huolimattomasti, kun taas mineraalimeikkivoide oli mennyt oikein. Meillä on puolet tiimistä nyt kesälomalla, joten sain vasta illalla lomailijat puhelimen päähän. Ja silloin kuulinkin miten tässä oli käynyt.

 

MSCHIC on pieni suomalainen yritys, joka tsemppaa kesän ja liiketoiminnan kanssa siinä missä muutkin yrittäjät. Heidän kanssa oli alunperin sovittu 5g pohjustuvoide-testituotteesta ja alkukesästä he kyselivät, olisiko mahdollista toimittaa pohjustusvoide 11g tuubeissa. Pienemmät tuubit eivät ehtisi ajoissa paikalle, sillä heillä oli tosiaan vain yksi henkilö käsin täyttämässä tuubeja ja LivBoxilaisia ja täytettäviä tuubeja oli aika monta. Suostuimme ehdotukseen, vaikka se saattaakin antaa vähän huonon ensivaikutelman puolityhjästä tuotteesta.

 

Klassinen virhe tulee nyt: me emme kertoneet tästä toisillemme. Lomien ja varmaankin kaiken muun touhotuksen takia minä en tiennyt sovitusta tuotemäärästä enkä liian suurista tuubeista. Vastasin palautteisiin ja Facebookiin yhtä harmissani, kuin palautteiden antajat, enkä osannut korjata väärinkäsitystä. Samalla olin hurjan harmissani MSCHICille. Harmini kohdistui tietenkin aivan väärään tahoon.

 

Olemme koko tiimin puolesta erittäin pahoillamme väärinkäsityksestä, huonosta kommunikoinnista ja pahasta mielestä. Lopulta boksi oli juuri niinkuin oltiin sovittu, eikä virhe missään nimessä ollut MSCHICin vaan meidän.

 

Haluamme ilahduttaa kaikkia livboxaajia jatkossakin ja pahoitteluna kömmähdyksestä annamme kaikille heinäkuun LivBoxin tilanneille 30 LivBox-pistettä. 60 pisteellä voit lunastaa itsellesi ilmaisen boxin. Pisteet päivittyvät tilillesi ensi viikon aikana.

 

Anteeksi vielä kerran koko tiimin puolesta.

 

Terkuin Sofia

 Tämä kirje  pelasti päiväni, kun todesin että muutkin ihmiset  huomasivat asian.  Kiva että pyydettiin anteeks ja tarjotti pisteitä vahinkokorvaukseksi . Kiitos ja  kulaus vartalovoidetta vartalolleni .