Kansainvälinen halipäivä . Tänään  muistin  taas  halia ihan muuten vaan ohimennessään ....

Ei tarvi mitään aihetta, että voisimme  halia ja se haliminen  tekee tämä päivästä paljon paremman, kun olen saanut halita on onnentunne paljon kirkaampi ja tosiaan ... täytyy muistaa enemmän haleja  .  Ihmiset halitkaa ihmessa... ja paljon ja kunnolla .... terveyski on parempi. 

 Joo. mut eilen  ei mennytkaan uimahalliin - otin vapaan päivän.   Tänään taas  menin ja olikin ylläri  eli  olikin erikoinen päivä ,kun uimahallin rollaattori oli  eteishallissa sielä   tekemäni kylttini  vieressä . Kyltin tein itse  tietokoneella ja laminoin ettei  se  pölyytyy ja rikkoutuu, laitoin sen teipillä  ja sinitarralla seinään kiinni ja toivoin hartaasti ettei se kiskotta pois sieltä. , Ei ole kiskottu eikä viskatu roskalaatikoon ja tänään tosiaan seisoi rolla sielä kyltin alla . 

              K%C3%A4ytt%C3%A4misen-j%C3%A4korjattu.jp                                      

Niin ja se rolla seisoi tämän kyltin vieressä  justi niin kun pitäskin olla .  Lähetin kyllä kirjeni sinne palauteosastolle , sen kirjeen, mitä  Partapappa auttoi korjataa ja kirjoittaa.  Ei ole saanut vielä yhteyttä hallipääliköön  ja en tiedä onko se vahingossa jäänyt se rolla sinne, tai on annettu käsky, että se rolla  voi  sielä seisoa . 

Olin muuten  ikionnellinen tänään,  kun   ei tarvitsenutkaan   henkilökuntaa vaivata kysymällä rollattoria  ..

Otin ja menin  onnelisena uimaan ...

Oli aika  kivaa taas ollaa vedessä läträttää  ja kyykkyäkin tein enemmän kun 100 ja muuten vaan voimistelin ihan hullun lailla ...  Oli niin hyvä mieli ja ikkuna takaa sää oli kaunis ja valkoinen ..

Timo voisitko katsoa onko tää  mun rollan kylti  ihan normaali tai on jotakin virheitä ?   Voin tehä vielä paremmankin jos annat vinkki ...  muttei tiedä mitä ?  Tai kelpaa semmoisena ...  .. Hyvää halipäivää ja  hyvää illan jatkoa ...