Presidentti joutui leikkaukseen. 

No niin nyt minulle selvisi miksi hän oli linnan juhlissa niin sairaan näköinen.  Juu eipäs ole helppoa seisoa niin pitkään aikaan kipeän jalan päällä.  Katsoin sitä juhlaparaatia ja vaan ihmettelin että varmasti on jotakin vialla. No hyvää että pääsee leikkauksen ja toivottavasti menee hyviin..  Tykkään Sauli Niinistöstä ja erityisen paljon myös Jennystä.   Ihmisinä, ei kovin paljon politiikka mua kiinnostaa. 

 Enemmän tykkään euroviisuista. No nyt juuri on se aikaa jolloin valitaan se edustaja.. Ja kuinka ollakaan. Suomessa on niin paljon hyvää laulajaa ja nyt valitaan DJ Darude (Ville Virtanen) semmoinen ihminen , joka ei ole musisoimassa ei radiossa, eikä ole tv- ssä jokapäiväinen esintyjä..

 Kyllä tunnetaan se hänen ainoa kappale ”Hiekkamyrsky” ja ei paljon muuta hänestä tiedettäkään, niin keskivertaiset ihmiset..  

No en ymmärtää ollenkaan että miksi juuri hän..?  No sanotaan että maailmallakin tunnettu se Sandstorm kappale, auttako se yhtään mitään.   Ja varmasti valitaan 5 joukosta semmoinen laulu, ettei taas pystyy mihinkään..    ei edes  finaaliin ..   Mitä vika oli Saara Aalto laulussa ja esiintymisessä viime vuonna, ettei edes auttanut että kävi Englannissa The Voisessa ja oli maailmalla tuttu.  Oli tosi hyvä esitys ja lauluäänikin kaunis mutta puuttuu vaan se jotakin ettei edes finaalinovet auenneet. No valitkaa nyt oikea laulu  .