Kaikki tutut on vissi lomalla, tai ei seurustele enää tietokoneensa kanssa...  Onko yhtään blogissani kävijöitä?  On niin ihana- kun joku kirjoita pienen kommentin.  Vaikka pienen pienen.  Minä en osaa kirjoittaa blogiani kovin hyvin... ja muutenkin minulla ei ole mitään kirjoitettavaa, kun olen niin ikävä ihminen… tylsä oikeastaan, minulle ei tapahdu mitään kivaa ja kaikki on tosi hankala ja yksinkertaista. Kun olen invalidi, liikuntavammainen, kotona asuva ja kaikki toistuu päivästä päivään.

  Ei matkusta minnekään, eikä menee kun kauppa tai joskus kylään tai terveyskeskukseen... En ole löytänyt mitään tekemistä, paitsi ostin 7 veljestä lankaa ja aloitin sukan kutomisen.. . Mutta tämäkin homma on tylsempi kuin ei mitään tekemistä. Mutta menee se telkkarin katsomisen ohella aika nopeasti.

Ei keksi mitään kiva blogattavaa ja sen takia ei kukaan kommentoi ja masennun, melkein tulee itku, olisi kiva jonkun kanssa olla enemmän kirjevaihdossa.. Ikävää ettei saa kommentoida rakkaan Marjaanan majan blogia kun ei se anna kommentoida URL osoitteella. Ennen vanhaan oli sekin mahdollista.  Ikävä kun kadotin tämän ystäväiseni. Saan kyllä käydä katsomassa tekemistäsi, muttei ikävä kyllä kirjoittaa sinulle jotakin piristävää ja hyvää. 

2016-07-20%2020.26.41.jpg 

näin päivät vierivät .  Kevällä luvattu katto remppa on vieläkin tekemättä. Vesirännit vaihtamattomia, saden aikana  parvekkeella vesilammikko, värivauriot ja on  varmaankin hometta . Luvattu kyllä sata kertaa. En saa viihtyä sielläkään. Olenko masentunut, täytyykö Citaloprammia pistaa naamani?  Olisitteko suositellut jotakin hyvää kirja luettavaksi ja piristäeksi mieleni ? Apua ....

2016-07-19%2017.24.11.jpg

laitan sinulle M täma kuva ... en osaa mitään muutakin keksia  että pääsisin  kommentoimaan sun sivulle

13599788_10210071429891126_8037854892919