Tilasin viime viikolla kaikki ne postimerkit kotiin ja tulit heti seuraavana päivänä   vaikka ei ollut edes myynissä viellä. MPostimerkit on aivan järkyttävän kalliita  ..  ja jos täytyy laitta ystäville  korttejä siis en halua että yksikään mun ystävistä jää ilman korttija . Kaikki pitää saada .  Erituisen tärkeänä pidän että saa  mun   iäkkäät ystävät .  He ovat kasvaneet aikana jolla postikortti ei maksanut melkein mitään ja lähetettiin oikein paljon   satasia korttejä , nyt on hyvä jos tulee  pari tai parikymmentä riippu kuinka   tärkeänä sinut pidetään .. Ja siis    valitettaan että voi kyllä sinä olet ahkera teet korttejä ja lähetät , minä en jaksaa ... Kun on haluu kyllä jaksan  ... hehehe .. 

 

111848_130_130.jpg

Joulun kotimaan punasävyisessä Kodin kynttilät -ikimerkissä säihkyy neljä retrotyylistä kynttilää. – Merkki kuvaa neljää joulua edeltävää adventtisunnuntaita ja joulurauhaan laskeutumista.

Joulu valtaa viikko viikolta kodin kynttilä kerrallaan, Marjo Nygård kuvailee.

15 .€ 10 kappaletta 

 

111849_130_130.jpg
Ulkomaan Rati riti ralla -ikimerkkiin on kuvitettu lystikkäät luistimet, värikkäät villasukat ja sinertävä jää. – Luistimilla voi kiitää pitkin luonnonjäätä tai kaupungin luistinradalla vaikka Ateneumin edessä. Pipo päähän, kintaat käteen, kaakaot reppuun ja antaa luistinten liukua, Marjo Nygård kehottaa.

16 € 10 kappaletta 

 

111850_130_130.jpg

Jäämarjat hehkuvat pakkasessa

Kaikkiin kotimaan talvisiin tervehdyksiin soveltuva Jäämarjat-ikimerkki kuvaa lumen peittämiä pihlajanmarjoja. – Syksyn ja talven rajalla luonto tarjoaa ravintoa ja kauneutta pihlajanmarjojen muodossa. Pakkanen kesyttää niiden kirpeyden ja saa värit hehkumaan, postimerkin suunnitellut Stiina Hovi kertoo.

15 € 10 kappaletta 

 

 

111847_130_130.jpg  Kun joulu on - 20 joulutervehdys-ikimerkkiä   21 €  20  kappaletta 

Arkissa on 20 joulutervehdyksen ikimerkkiä

Joulutervehdyksen Kun joulu on -ikimerkin aiheena on punainen koristepallo kuusen oksalla. – Joulupallon kyljestä voi kuvastua ihmisten kokoontumista, ääniä ja laulua. Toisaalta palloon voi heijastua oma hyvä hetki, kirjan lukeminen ja vetäytyminen, joulupostimerkit suunnitellut Marjo Nygård kertoo.
Mun mielestäni ihan kivat merkit ovat tämän vuoden merkit . Kauniit .  kelpaavat minulle