Miten on nyt syksyllä mieliala ?  Edessä on joulunodottusta ja  kun nyt facebookkiin katella siis siellä on jo melkein kesästä asti    jouluryhmässä  touhua ja meininkia .. Kaikki jo valmistaa  lahjoja , sukkia kudotaan ja muuta  .. korttejä väisätään ..  Syksyllä mieliala vaihtelee  , tänään esimerkiksi on meillä tosi ihana raikas ilma , istuin parvekkeellani ja join kahvia ja mietin   , joskus taas jos sataa siis ei halua mitään miettiä eikä  unelmoida ...

Olen    niin   unohdanut  sen lääkkärinkäyntti terveyshoitajalle, oikeastaan  olis pitänyt mennää elokuussa puolivälissä mutta ennen sitä verikokeissa. 

Täällä Hämeenlinna terveysasemalla on laboratoria niiin niiiiiiiin kaukana terveyskekskuksen  sisäänkäyntiovesta että melkein   vihaan sitä pitkää käytävää josta pääsee sinne perille .  Ei se  ole vaikea  terveelle ihmiselle,  mutta liikuntaesteinen on kyllä aika pulassa. 

Jos ei ole pyörätuolissa ja ketään työntämässä sinnne ... V v.

Ja heti  seuraava  kauhea  rasitus  - terveydenhoitajani huone on vaihtanut  paikka , ennen oli pikkuisen lähempänä , nyt taas pitkä pitkä käytävä ja toinen samanlainen toiselle puolelle , ennen ku ehdit perille on jalkaa niin kipeänä, ettei pystyy enää  hengittää.  voi miksi ei ole  invaliideillä omia paikkoja?  Kaikki on   suunniteltu terveille ja liikkuvaisille ... 

Sen  takia ei ole mennyt terveydenhoitaaja vastaanotolle  elokuussa eikä syyskuussaki,n nyt jo lokakuu  ja odotan, että terveydenhoitaja ottaa itse  vastuu omiin käsiin ja kutsu mut paikalle lähettämällä  minulle kirjallisen kutsuun ja uskon että se tulee kohta ... kohta, kun ne siellä  hoksaa, etten ole pitkään aikaan käynyt .. 

Sen aikana vaan  odotan .  ei ole mitään hyötyäkin siellä- kun   jutellaan vaan  ja käydään vaakalla nolotamassa itseäni .  mitään  kipua vähentävää ei ole edes ehdotettu paitsi se ohitusleikkaus jota en  halua  terveydeni takia   .  Ei mitään muuta vaikka löysin netissä   semmoisen , onpas kallista    ainetta .. kuka sitä jaksais osta .? 

DUROLANE INJEKTIO 3 ML   286,00 €

Varmistaaksemme tämän tuotteen oikean käytön, tuotteen ostaminen edellyttää, että farmaseutti on antanut ensin neuvonnan tuotteen käytöstä. Avaa chat tai soita Verkkoapteekin asiakaspalveluun, niin farmaseutti vie tuotteen ostoskoriisi. Sinun tulee olla rekisteröitynyt Verkkoapteekin asiakkaaksi.

Tuotetieto

Nivelen sisälle pistettävä hyaluronihappo -injektio. Valmiste lievittää nivelrikon aiheuttamaa kipua pitkäaikaisesti sekä ylläpitää nivelen toimintakykyä. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan nivelnesteessä ja rustokudoksessa. Pistettävä lääkärin vastaanotolla. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. CE-merkitty tuote.

Käytä ainoastaan lääkärin määräyksestä. Pistettävä lääkärin vastaanotolla. Säilytä huoneenlämmössä, vältä jäätymistä.

 

 Ja muutakin voisi ehdotta jotakin hierojaa tai vastaava .. muttei mitään  samoja kipulääkkeitä koko ajan joista ei mitään paljon apua saa .