3-normal.jpg

 Elämässä on usein tapahtumia , vaikeitä hetkiä, tuntuu  mahdottoman vaikealta mennä ettenpäin .   Tunttu kun elämä  olis päättynyt ja  enää ei jaksaa nousta.

   On helpompi niillä joka osaa itkeä , itkeminen autta päästä yli kaikein vaikeammasta , mutta on ihmisiä joka ei osa tai sitten ei halua itkeä.  Niillä jää kaikki sydämmen koloon  ja syö sitä pitkään aikaan .

  Kaikki asiat järjestyy ja ei ole  pakko   jäädä miettimään ja vatvoamaan mennyttä, tapahtunutta ja huonoja asioita , täytyy  yrittää nousta uudelleen ja  mennää eteenpäin .  Kaikki järjestyy ota vaan ohjaimet omiin käsiin ja menee.

Ja nyt hauska juttu :

Tänään pyysin miestäni tuomaan minulle kaupasta parsakaalia.  Hän ei ole  aiemmin parsakaalia  ikinä itse ostanut  eikä varman tiennyt mitä se on ,näytin hänelle kyllä kuvan  jolloin hän myönsi että kyllä hän tietää mitä on Broccoli.  . Kun kauppakäyntti on  mun nilkan sairastumisen takia siirtynyt hänelle on oppimisen aikaa ..  Tavallisesti kirjoitan hänelle muistilappu mukaan kun hän käy kaupassa mutta nyt lähetin ilman lappua vaan parsaa ostamaan . Tottakai hän unohti  mitä tarvii osta , eikä osanut kysya neuvoa  kun ei muistanut

 Mieheni toi kaupasta minulle purkillisen jossa löytyy Pepperoni  (Vihreä  pieniä paprikoita,  maistuu tosi tosi poltaavaa makuiselta  )

001-normal.jpg

Hyvä niin ,  Huomenna on kaupat  kiinni, mut lauantaina lähetän uudelleen  ehkä onnistuu paremmin. Täytyy vaan yrittää . Minä päätin täma vuoden aikana syödä joka ikinen päivä parsakaalia. Ei ole sitä ennen söönut raakana.  Mutta katselin tv ohjelma jossa sanottin että paras ruokaa nivelille   on parsakaalin syöminen , olen kyllä myöhässä mutta ehkä polvet ja lonkkanivelet pysyy kauemmin kipeytymättä .

Tuore parsakaali sisältää rautaa, A-vitamiinia, C-vitamiinia, folaattia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, ravintokuitua ja K-vitamiinia. Moniin muihin tuoreisiin kasviksiin nähden tuore parsakaali sisältää myös runsaasti proteiineja, alfalinoleenihappoa, B2-vitamiinia ja steroleita. Yksi parsakaalin kukinto sisältää puolitoista kertaisesti päivän C-vitamiiniannoksen. Parsakaali sisältää 3,3'- diindolylmetaania, jolla on terveyttä edistäviä vaikutuksia

http://www.parsakaali.fi/nrf2.html