oli ihan pakko  kopioita täältä http://arvostettu.com/mies-inhosi-vaimonsa-kanssa-shoppailua-mutta-mita-han-teki-valttyakseen-silta-hysteerisen-hauskaa/

Mies inhosi vaimonsa kanssa shoppailua. Mutta mitä hän teki välttyäkseen siltä on hysteerisen hauskaa!

 

Mies ei kestänyt ostoksilla käyntiä vaimonsa kanssa ja alkoi siksi aiheuttaa ongelmia. Lopulta kauppa lähetti heille kotiin luettelon kaikesta, mitä mies oli tehnyt. Jotkut jutuista ovat todella hillittömiä – pitäisikö meidän itkeä vai nauraa?

Lue ja päätä itse, ja mitä pidemmälle listaa luet, sitä hurjemmaksi meno muuttuu! ”Hyvä Rouva Woolf,

Viimeisten kuuden kuukauden aikana miehenne on aiheuttanut melkoista hämmennystä myymälässämme. Emme voi hyväksyä tällaista käytöstä, ja joudumme siksi antamaan teille molemmille porttikiellon. Miestänne Herra Woolfia koskevat valitukset on lueteltu alla, ja valvontakameramme ovat tallentaneet ne:

15. kesäkuuta: Hän otti 24 pakettia kondomeja, ja laittoi niitä sattumanvaraisesti muiden ihmisten ostoskärryihin, kun nämä eivät huomanneet.

2. heinäkuuta: Hän laittoi kodinosaston kaikki herätyskellot soimaan 5 minuutin välein.

7. heinäkuuta: Hän teki tomaattimehusta lattialle jäljen, joka johti wc-tiloihin.

4. elokuuta: Hän meni asiakaspalveluun ja yritti varata pussin perunalastuja.

14. elokuuta: Hän siirsi ”VAROITUS – liukas lattia” -kyltin alueelle, jolla oli kokolattiamatto.

15. elokuuta: Hän pystytti retkeilyosastolle teltan ja sanoi myymälässä oleville lapsille, että he saisivat tulla telttaan, mikäli hakisivat tyynyjä ja huopia makuuhuoneosastolta. Lapsista 20 teki tämän.

23. elokuuta: Kun myymälän työntekijä kysyi, miten hän voisi auttaa, mies alkoi itkeä ja huutaa: ”Miksi ihmiset eivät voi jättää minua rauhaan?” Paikalle kutsuttiin hoitohenkilökuntaa.

4. syyskuuta: Hän katsoi suoraan turvakameraan ja käytti sitä peilinä kaivaessaan nenää.

10. syyskuuta: Hän piteli asetta kädessään urheiluosastolla ja kysyi samaan aikaan myyjältä, missä masennuslääkkeet olivat.

3. lokakuuta: Hän juoksenteli ympäri myymälää ja hyräili äänekkäästi musiikkia elokuvasta ”Mission Impossible”.

6. lokakuuta: Hän harjoitteli autotarvikeosastolla ”Madonna-lookiaan” ja laittoi erikokoisia suppiloita päähänsä.

18. lokakuuta: Hän piiloutui vaatetelineen taakse ja huusi ”VALITSE MINUT, VALITSE MINUT” vaatteita katseleville ihmisille.

22. lokakuuta: Kun kaiuttimista soitettiin kuulutus, mies asettui sikiöasentoon lattialle ja huusi: ”Ei! Ei noita ääniä taas, ei ääniä!”

15. marraskuuta: Hän vei kondomipaketin kassalle ja kysyi kassalta, missä sovitushuone oli.

Ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä:

23. marraskuuta: Hän meni sovituskoppiin, odotti hetken ja huusi sitten niin kovaa kuin pystyi: ”HALOO! TÄÄLLÄ EI OLE VESSAPAPERIA!”