IMG-20180127-WA0002.jpg

 

Ei mitään erikoista- mutta ristipistosta jatkaan ..  Käsityötä on kiva  tehdää telkkaria katsoessa... 

Eilen myöhään illalla  luin loppuun kirjan "Tapaus Anton" mutta sen kirjan  loppu oli aivan "onneton" ... eli kun olis  jäänut kesken.  En osa sanoa -tuleko  jatko-osa tai jatkokirjoitus, mutta niin ihmellisesti "leikattu"  poikki ja kaikki on jäänyt jotakin  puolikaksi .  Mitä jäin miettimään ..   ?   

Sitä että ,se Antonin isä -se Paavo Salonen    on todisesti erikoinen tapaus, kun en  ole  kuullut, että on semmoisia  isiä olemassa ..

  Se,  miten hän  panosti lapsen löytämiseen  on aivan mahdoton tehtävä , Kuinka paljon meni sinne rahaa, terveyttä ja  voimia ... Tapella suurvaltion vastaan ... saateen niskaan vaan "paskaa", valhetta ja  kieroa kohtelua entisen vaimonsa puolelta . Miten kyllä saa olla niin tyhmää, ettei oppi vioistaansa ja astuu taas ja taas samaan " paskaan " . Miten hän uskoi että  vaimonsa muuttuu.  Joka kertaa kun vaimo kirjoitti  tai soitti  hiukan ystävällisen sävyyn :ettei  hänellä ole rahaa, tai ruokaa - oli Paavo valmis  heti sille lähettämään.   Eli  Paavoa käytettiin hyväksi ja  siis  vähän ajam päästä sai taas kuulla, kun huono ihminen ,mies ja isä hän on ... 

    Oli niin uskomaton lukea ja teki mieli lyödä kirja nurkkaan.... ettei se saa olla totta ....  Mutta joo ... semmoisia miehia ei ole paljon  ... tavallisesti, kun on  kahden  eri kansan ihmisia avioliitossa siis jotenkin  menee näin että lapsi jää äidille ja isät ei  menee etsimään toisen maahan , pelästämään lasta  kurjasta  olotilasta ja etenkin Venäjälle jossa kaikki valehtelu on sallittu normaali  ja kuuluu elämään moraaliin ,   se on uskomaton, vilpitön rakkaus  lapsensa kohtaan että Paavo    meni semmoista tekemään ...ja kuinka paljon  hän menetti  sen aikana kun lasta yritti tavoittaa.   Ja uskon että kenellekään tavaihmisella  ei ole niin paljon rahaa säästetty- että saa sitä noin vaan  käyttää  lapsen etsimiseen ..matkoihin, tulkkauksiin  ja ym ...  Paavolla oli , Paavo kustansi  entisen vaimon  lapsenkin elämä täällä Suomessa , osti  kaikki , osti asunnot , kalusteet ym .. ruoka ja vaatetkin ...  Eli .. onko semmoisia "Paavoja" ynnäpäätä olemassakaan .