024-normal.jpg

Nyt on LivBox lähettänyt näin paljon tavaraa että minulla ei ikinä ol,e ollut näin paljon kosnmetiikkiä .. mutta luin Rozin sivuilla  miten naiset kaunistautui ja teki milei laittaa vanhat  käsilaukuni kuvat tänne kun vielä pysyi laukku kädessäni ja ei tarvinut kävellä keppien kanssa ... nyt käy kaikk tavarat reppuun ja reppu selkääni ...

 

Minullakin on tapana aamupesun jälkeen, ensiksi kynällä laitta kulmat, kun on näkymättömät.

Ripsia minulla ei melkein olekaan ja kerran tuttu nuori tyttö laitoi minulle tekoirtoripset - vau olin tyytyväinen. Mutta ei itse osaa niitä laittaa -vaikea, laitan vaan vähään kajaalia.

Vielä käytän poskille ja silmanaluksille heleyttävää BB voidetta,tai puuteria kun muuten posket ja naama punaisena.

Ja myös huulipuna ja  pikkuisen hajuvettä ja voin mennä siivoilemaan, arkiaskareihin, pyykinpesun, mihin vaan.

Miksi laitaudun?

En tiedä, voi olla että mielialani nousee, tuntuu paremalta, kun muuten on paha olo ja jokapäiväinen kipu vaivaa ja painaa.

Kun kävin töissä silloin ei hajuvettä laittanut, mutta huulet ja silmät aina

. Kun mies on tulossa töistä kotiin- ainakin kampaan hiukset ja katson että yöpaita on vaihdettu hameen ... eikä hän huomakaan, että olen laittautunut, mutta itsetuntoni takia sen teen .. ja sitten "heilutan häntäni" sen takia, että hän huomaisi ,että minulla on hyvää mieli että hän tuli kotiin. heehh. Meitä on moneen junaan .

 

K%C3%A4ekoti%20sisu%20%20%2810%29-normalK%C3%A4ekoti%20sisu%20%20%282%29-normal.

Irtoripsitupsujen avulla saat luonnolliset mutta näyttävät ripset! Yksittäiset irtoripset on kätevä asettaa paikalleen mukana tulevan liiman avulla. Irtoripsitupsuja voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Myydään hyvin varustetuissa tavarataloissa ja marketeissa.  8,85€.

 

Móa on 100% luonnollinen hoitava ja korjaava balsami. Se sopii niin kuivan ja ärtyneen ihon, naarmujen ja arpien hoitoon kuin kasvojen puhdistukseenkin. Balsami on antibakteerinen, joten se myös ehkäisee tulehdusta esim. tatuointien hoidossa ja sheivauksen jälkeen.

Pääraaka-aineet:

  • siankärsämö (tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan)
  • teepuuöljy (luonnostaan antiseptinen)
  • kookosöljy
  • manteliöljy
  • soijaöljy
  • mehiläisvaha

Käytä esimerkiksi:

  • kuivissa, kutiavissa ja ärtyneissä ihokohdissa
  • naarmuissa, ruhjeissa, pienissä palovammoissa ja paleltumissa
  • auringon polttamalla iholla
  • rohtuneiden huulien hoidossa
  • hiertymissä ja rakoissa
  • hyönteisten puremissa ja pistoissa
  • kynsinauhojen hoidossa
  • meikinpoistossa ja ripsien hoidossa
  • kuiville hiuslatvoille ja hilseilevälle päänahalle

Móa ei testaa tuotteitaan eläinkokein. Tuote ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, keinotekoisia säilöntöaineita, kemikaaleja tai lanoliinia.

Myynnissä maahantuojan verkkokaupassa OrganicYou.fi, Hyvinvoinnin Tavaratalossa (www.hyvinvoinnin.fi), Apteekkituotteet.fi, Terveysteekki.fi ja pienissä hyvinvarustetuissa myymälöissä.  15ml 7,90€, 50ml 14,90€, puhdistussetti 19,90€.

 

Basis-käsivoide on miedon tuoksuinen ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Manteliöljy ja sheavoi suojaavat ja ravitsevat ihoa ja kamomilla rauhoittaa ihoa.

Hoitovinkki: Laita käsivoidetta runsaasti ja laita sen jälkeen puuvillahanskat käteen. Anna vaikuttaa yön yli.

Myynnissä eko- ja luontaistuotekaupoissa,Sokos-tavarataloissa sekä verkossa osoitteessa www.hyvanolontukku.fi. Ovh 3,60€/20ml.

Osa toukokuun yllätyksistä sisälsi matkakokoisen, 20ml, käsivoiteen.

 

Ciaté-kynsilakat ovat ihastuttaneet ympäri maailman trendikkäillä ja laadukkailla sävyillään. Kynsilakan optimaalisen litteällä pensselillä teet peittävän ja kestävän manikyyrin.

Toukokuun LivBox sisälsi minikokoisen kynsilakan.  11,95€/13,5ml.

 

 

Lash Card on meikkitaiteilijoiden salaisuus, joka estää ripsiväriä paakkuuntumasta! Taivuta ripset ja paina Lash Card kevyesti ripsien taakse. Levitä ripsiväri normaaliin tapaan. h n. 5,90€.

 

Laadukkaista luonnon raaka-aineista valmistettu huulipuna kaunistaa ja hoitaa huulten ihoa. Se sisältää huulia kostettavia ja suojaavia ainesosia, kuten ruusu-uutetta, jojobaa, manteliöljyä ja mehiläisvahaa.

Myydään tavarataloissa, luontaistuotekaupoissa ja apteekeissa.  24,90€/4,5g.